Følg os på Facebook

Et arbejdsredskab for forfattere

Forfatterkalender 2019 er udkommet

Forfatterkalender 2019 er udkommet

Så er årets – næste års – Forfatterkalender udkommet. I år bidrager hele 57 danske forfattere med deres bedste skriveråd.

Forfatterkalender 2019 er netop kommet hjem fra trykkeren i Letland. 57 danske forfattere har bidraget i år, bla. Jesper wung-Sung, Kåre Bluitgen, Lotte Petri og Jens Blendstrup. De skriver om alt fra inspiration til faldgrupper til daglige routiner. Det ene guldkorn eller det andet. Stor tak til alle jer bidrsagsydere. Som I kan se på billedet, er der kalender, postkort og slik på vej som tak for jeres bidrag. 🙂

Til jer andre kan jeg fortælle, at kalenderen nu er til salg hos Byens Forlag. Følg linket her:

byensforlag.dk/vare/forfatterkalender

Der er endnu lidt tid til det nye – skrive – år går i gang, men det er bestemt ikke for tidligt at sætte mål og lægge skriveplaner for det nye år.

Kærlig hilsen Alice


Related Posts

Forfatterkalender 2019 er som 57 bouillonterninger

Forfatterkalender 2019 er som 57 bouillonterninger

I “Bogmarkedet” kan du i dag læse et interview med redaktøren af “Forfatterkalender 2019” Alice Aagaard. Hun kommer bla. ind på det høje antal bogudgivelser, der er i dag, samt den hårde konkurrence bogen får fra internet og streamingtjenester.

Forfatteralmanak skifter navn

Forfatteralmanak skifter navn

“Forfatteralmanak” skifter navn til det mere mundrette “Forfatterkalender”. Målet er dog stadig det samme; at støtte og inspirere forfattere til at skrive dagligt.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *