Følg os på Facebook

Et arbejdsredskab for forfattere

Forfatteralmanak skifter navn

Forfatteralmanak skifter navn

“Forfatteralmanak” skifter navn til det mere mundrette “Forfatterkalender”. Målet er dog stadig det samme; at støtte og inspirere forfattere til at skrive dagligt.

Vi skifter også samarbejdspartner. Sidste år var det Aarhus Litteraturcenter. I år er det Byens Forlag.

Aarhus Litteraturcenters formål er bla. at støtte og udvikle nye litteraturprojekter. Det formål har de i høj grad levet op til med førsteudgivelsen af “Forfatteralmanak”. Efter det første år var det dog tid til at blive tilknyttet et forlag, og det er altså blevet Byens Forlag i Vejle; et anderledes forlag,  der brænder for bøger, litteratur, forfattere – og god kaffe! Deres forlag er også en café.

Vi er lige nu igang med at lægge sidste hånd på “Forfatterkalender 2019”. Det vælter ind med spritnye skriverråd. Der skrives artikler. Der vælges papir og forside. Hvilken farve skal årets elastik f.eks. være? Der er nok at tage stilling til, men det er heldigvis spændende arbejde. Vi glæder os til at præsentere jer for resultatet!

“Forfatterkalender 2019” udkommer midt i oktober.


Related Posts

Hvad er dit skrive nytårsforsæt?

Hvad er dit skrive nytårsforsæt?

Når vi virkelig “sætter os for” noget, så bliver det som regel også til noget. Så hvad med at lave et skrive nytårsforsæt? Simpelthen “sætte dig for” at skrive noget bestemt – to noveller, en halv roman, 12 blogindlæg – i 2019.

Forfatterkalender 2019 er som 57 bouillonterninger

Forfatterkalender 2019 er som 57 bouillonterninger

I “Bogmarkedet” kan du i dag læse et interview med redaktøren af “Forfatterkalender 2019” Alice Aagaard. Hun kommer bla. ind på det høje antal bogudgivelser, der er i dag, samt den hårde konkurrence bogen får fra internet og streamingtjenester.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *